Fagjuryen

 

Christine Calvert

 CHRISTINE CALVERT

Christine er kursutvikler og foredragsholder med et stort lærerhjerte og masse kjærlighet til god tekst.

Skriving og innholdsutvikling har vært hennes geskjeft i 25 år – tidligere som tekstforfatter i Power reklamebyrå, global webredaktør i DNV og «tekstevangelist» i BEKK. Hun driver firmaet Tekstdoktor og foreleser ved Westerdals Oslo ACT. Christine har skrevet bøkene «Skriv så det selger» og «Skriv for nettet – kort og godt», begge på Universitetsforlaget.

 

 Nina FuruNINA FURU

Nina er en veteran innen norsk webkommunikasjon, Hun har vært nettredaktør for en rekke nettmagasiner og portaler, og startet Nettredaktørskolen i 2003.

Hun rådgir flere av landets største nettsteder, sitter i forskjellige nasjonale fagfora, og har skrevet flere av de fagbøkene som brukes i utdannelser innen webkommunikasjon og sosiale medier på norske høyskoler. Til daglig er hun partner i Webgruppen og holder kurs og foredrag i inn- og utland.

 

Knut GrønliKNUT GRØNLI

Knut har juryens lengste fartstid i kommunikasjonsbransjen.

Han er daglig leder i Grønli Gruppen, Strateg i Referral Institute Oslo og Senior Director Consultant i  BNI, med bedriftskommunikasjon og markedsføring som sin spesialitet.

Knut er lidenskapelig opptatt av tekster og budskapsformidling som er skapt på mottakernes premisser og som på den måten øker tilliten til avsenderen og hjelper til bedre salg.

 

 


 

Juryen har som erklært målsetning ikke å kritisere dårlige tekster. Dette er ikke en offentlig galge. Det er de glimrende tekstene som skal hausses opp og fremsnakkes.