Fagfrokost, kurs og workshop

Vil du skrive bedre og jobbe mer effektivt med tekster på nett?

Vi tilbyr en rekke fagfrokoster og heldagskurs om ulike temaer innenfor digital tekst. For hvert tema blir det både en fagfrokost – hvor du kan snuse på temaet, få en liten intro og se om du trenger mer input – og et eget heldagskurs med grundig gjennomgang av temaet og praktiske eksempler som løses sammen med eksterne fagfolk og spesialister.

 

Diverse stemningsbilder

 

Fagfrokost

Upolert og litt rusten, og vet ikke helt hva du bør jobbe med for å komme deg opp på et skrivedyktig nivå? Ikke rart, det kan være vanskelig å holde oversikt over trendene og metodene som hjelper deg med å skrive godt. På fagfrokostene våre deler vi inspirasjon og nyttig input for deg som trenger å skjerpe pennen og friske opp skrivekunstene dine. Det er også en ypperlig måte å få vite mer om hva heldagskursene skal dreie seg om og hvordan de er vinklet. Fagfrokostene varer i to timer, og vi stiller med frokost og kaffe – og selvfølgelig matnyttig mingling med fagfolk.

 

Kurs og workshop

Fortsatt fysen på å bli flinkere og jobbe enda bedre med tekst? På heldagskursene våre videreføres og utdypes temaet som har blitt presentert på fagfrokosten. Her får du smarte foredrag og inngående kunnskap om temaet – i tillegg til muligheten til å teste ut triksene du lærer og jobbe med egne tekster. Med god oppfølging og nyttige innspill fra dyktige spesialister, selvfølgelig. Kursdagene inkluderer en god lunsj.

 

Det er ingen kurs for øyeblikket. Informasjon kommer!