Vente på fuglen

I Ukens … velger vi ut noe som inspirerer oss akkurat nå. Det kan være nettsider, gode tekster, sitater, grafikk, enkeltord eller lignende. Inspirasjon kjenner sjeldent begrensninger.  

 

Denne uken inspireres vi av Frode Grytten, som med sin siste bok kommuniserer humor, drama og virkelighet gjennom 365 mikronoveller på 140 tegn. Og lengdebegrensningen er ikke tilfeldig; de korte tekstene ble nemlig først publisert på Twitter. Maken til kombinasjon av bok og sosiale medier skal man lete lenge etter!

tweet

 

 

 

 

 

Vi er ekstra begeistret over hvor mye – og hvor godt – Grytten mestrer å fortelle på så få ord. Vente på fuglen er til inspirasjon for alle som jobber med tekst, og for alle som trenger en påminnelse om hva livet handler om. Det er ikke uten grunn VG trillet en femmer da de fikk klørne i denne boka. Hvorfor ikke gi Vente på fuglen i gave til noen du er glad i?

Har du også en forkjærlighet for gode tekster og sosiale medier? Da bør du bli med på Best i Tekst!