Tenåring får hederlig omtale under Best i Tekst!

Selv om tekstene ikke kvalifiserte til noen av årets Best i Tekst-priser, ble juryen så fascinert av den nominerte bloggen CarlWilhelm.no at de likevel ville hausse opp den 18 år gamle skribenten under årets prisutdeling.

Carl Wilhelm Vedvik står bak bloggen som gjør innhold om innholdsmarkedsføring lett tilgjengelig og søkbart.

Juryen sier følgende:

«Denne bloggens tekst om innholdsmarkedsføring er meget vellykket. Fordi den både svarer på søk og egner seg til spredning i sosiale medier, er den faktisk god innholdsmarkedsføring av emnet innholdsmarkedsføring. Juryen gleder seg til å lese mer av den unge forfatteren i årene som kommer.»

Carl Wilhelm Vedvik
Carl Wilhelm Vedvik fikk hederlig omtale for sin blogg om innholdsmarkedsføring.

 

Carl Wilhelm mottar diplom og blomster under prisutdelingen på Best i Tekst-konferansen 22. januar.
Carl Wilhelm mottar diplom og blomster under prisutdelingen på Best i Tekst-konferansen 22. januar.