Kåring av årets beste blogginnlegg

Best i Tekst-prisutdelingen

Bloggere, og blogg som kanal, spiller en stor rolle innenfor digital kommunikasjon. Det finnes blogger om de fleste temaer, men felles for de virkelig gode blogginnleggene er et tydelig budskap og et presist og fengende språk – med en personlig tone og glimt i øyet. Det er nettopp dette vi vil løfte frem, og nytt av året er en helt egen Best i Tekst-pris for årets beste blogginnlegg!

Det spiller ingen rolle om blogginnlegget tilhører en privatperson, en toppblogger eller en bedrift. Det viktigste er selve teksten og bloggerens språklige formidlingsevne. Layout og design er ikke avgjørende, men juryen legger selvfølgelig merke til det dersom det visuelle står i stil med bloggens innhold.

 

Dette er vurderingskriteriene:

•    Hvor tydelig kommer budskapet frem?
•    Hvor original er teksten (har du lest det før)?
•    Hvilke språklige kvaliteter har teksten?
•    I hvilken grad vil budskapet gå hjem hos målgruppen?

 

Her kan du nominere til Best i Tekst-prisene!