Content Manager med tidvis skrivesperre?

Forventningene til å produsere mer innhold i egne kanaler øker. Godt innhold skal vekke interesse og gi verdi til leserne dine, det skal være en del av ditt SEO-arbeid (søkemotoroptimalisering), og det skal være med på å skape positivitet rundt merkevaren din. Det stilles høye krav til kreativitet og kontinuerlig innholdsproduksjon hos dagens markedsførere.

Når stadig flere bedrifter retter fokus mot å jobbe aktivt med content marketing, hvilke grep kan du ta for å stille sterkere enn konkurrentene dine? På Best i Tekst-konferansen 21. januar, kommer Tor Magnus Kolflaath fra Inbound Group for å snakke om tekst som konkurransefortrinn. Du vil få nyttige tips til hvordan du kan jobbe effektivt med content marketing i praksis.

Meld deg på konferansen her, og sjekk ut hvilke andre spennende foredragsholdere som kommer denne dagen!