Nina Furu til BEST I TEKST 2017

Under årets Best i Tekst-konferanse vil det stå gode og erfarne forelesere på rekke og rad, klare for å gi deg en god dose faglig påfyll om alt som rører seg innen tekster på nett.

Førstemann ut på scenen denne gangen er Nina Furu:

Nina Furu

”Jeg kan ikke mye om mye, men jeg kan mye om web” er et sitat hun ofte bruker. Og med over 20 års erfaring i bransjen, er det ingen tvil om at denne dama vet hva hun snakker om. I løpet av hennes karriere innen web og tekst har utviklingen vært enorm.

Nina jobber nå som partner i Webgruppen, og gir ut bøker om web ved siden av.

I løpet av karrieren har Nina jobbet med mye forskjellig. Hun har blant annet skrevet frilans for flere ulike blader, vært lærer ved Næringsakademiet, jobbet som redaktør for webportalen Hjemmenett, hatt to faste spalter for Det Nye og vært nettredaktør for samme blad.

Å skrive godt for sosiale medier
I januar skal hun holde sitt tredje foredrag for Best i Tekst, og skal denne gangen snakke om skriving for sosiale medier. Og kanskje enda viktigere: å skrive godt for sosiale medier.

Det er et tema hun er svært opptatt av, og som hun mener at mange burde få med seg. Hun ønsker å formidle viktigheten av å kunne tilpasse seg de ulike kanalene, og å velge rett tone for rett kanal.

Mange norske firmaer gjør nemlig feil i kommunikasjonen sin når de skal nå ut til sine kunder. Tonen blir ofte for stiv. Facebook skal handle om hyggelig småprat, som Nina sier. Så får man heller spare de mer faktabaserte oppdateringene til Twitter.

Dette og mye mer er det Nina kommer til å snakke om i sitt foredrag. Hun ønsker rett og slett å formidle og forenkle viktige grep man kan gjøre med tekstene for å oppnå bedre resultater på sosiale medier.

LYST TIL Å LÆRE MER OM SKRIVING PÅ NETT? SJEKK UT PROGRAM OG PÅMELDING