Konferansier André Ulveseter til BEST I TEKST 2017

Under årets Best i Tekst-konferanse vil det stå gode og erfarne forelesere på rekke og rad, klare for å gi deg en god dose faglig påfyll om alt som rører seg innen tekster på nett.

For tredje år på rad er vi så heldige å ha med oss vår bergenske komiker og forfatter, André Ulveseter, som konferansier under BEST I TEKST.

KOMIKER OG FORFATTER: André Ulveseter er mannen bak Facebook-fenomenet ”Ett ord – bilder i kampen mot særskrivingsfeil”.
KOMIKER OG FORFATTER: André Ulveseter er mannen bak Facebook-fenomenet ”Ett ord – bilder i kampen mot særskrivingsfeil”.

André er mannen bak Facebook-fenomenet ”Ett ord – bilder i kampen mot særskrivingsfeil”, en side som til per dags dato har over 180 000 likerklikk. Han har også gitt ut en bok med samme navn, og holder foredrag ved siden av. 

Han har tidligere jobbet som grafisk designer, vært kommunikasjonsrådgiver i Skipsverket og har mye erfaring med sosiale medier. Og selvfølgelig: Han er veldig opptatt av språk.

Konferansier
Under årets konferanse skal han bidra med humoristiske innslag for enhver smak. Han hopper opp på scenen mellom foredragene, og skal ta for seg alt fra humor på sosiale medier til stand up-show.

André forteller at han gleder seg like mye hvert eneste år til denne konferansen, og mener at folk enkelt og greit bør delta fordi godt språk er viktig.
— Det er en unik mulighet å få treffe en god gjeng å sosialisere seg med om man er opptatt av språk. Det er mye humor, gode foredragsholdere og et vidt spekter av matnyttig stoff som blir tatt opp, sier Ulveseter.

Vi gleder oss til å slippe latteren løs!

LYST TIL Å DELTA PÅ ÅRETS KONFERANSE? SJEKK UT PROGRAM OG PÅMELDING.