Hank von Helvete til BEST I TEKST 2017

Under årets konferanse vil det stå gode og erfarne forelesere på rekke og rad, klare for å gi deg en god dose faglig påfyll av alt som rører seg innen tekster på nett.

Med sin blogg hankvonhell.blogg.no hvor han har gjort svartblogging som sin egen sjanger, ble Hans-Erik Dyvik Husby nominert til kategorien ”Årets Blogger 2016” av Se & Hør. Han kommer til oss på BEST I TEKST for å blant annet gi gode tips til hvordan man kan gjøre en tekst mer levende – den menneskelige faktoren.

OSLO,  Hans-Erik Dyvik Husby. FOTO: MORTEN BENDIKSEN
Hans-Erik Dyvik Husby. FOTO: MORTEN BENDIKSEN

– Jeg kommer til å gi noen råd til alle de som skriver og publiserer jevnlig. Her er ett av dem: Det vil gå opp og ned. Når du har skrevet noe som virkelig slår an, så ikke ta det som et nederlag at det neste du skriver ikke får like mye respons. Vær flegmatisk, påpeker Husby.


Innholdsrik karriere

Gjennom karrieren har Hans-Erik jobbet med mye forskjellig, og gjort seg til et kjent fjes for de fleste med navnet Hank von Helvete. Han har blant annet vært frontfigur og vokalist i bandet Turboneger. Hatt hovedrollen i filmen om den svenske visesangeren Cornelis Vreeswijk. Blitt kjendiskokk med eget varkemerke på grillmat. Vært dommer i Idol, samt at han var temaet i Håvard Rems bok Hank. Han er også tidligere rusmisbruker av den tyngre sorten.

Vi spør Hans-Erik hva han gleder seg til ved årets konferanse:
– Er det noen fine damer der? Spør han og ler.

Vi gleder oss i alle fall veldig til å høre hva Hank von Helvete har å fortelle!

ØNSKER DU Å LÆRE MER OM BLOGGING MED STOR FALLHØYDE? SJEKK UT PROGRAM OG PÅMELDING.