Topp 3 – beste egenbeskrivelse

Nysgjerrig på årets beste tekster? Her er topp 3 i kategorien beste egenbeskrivelse.

 

Hva er egentlig den ideelle «Om oss» på en nettside – altså bedriftens eller organisasjonens beskrivelse av seg selv?

•    Den gjør at jeg blir interessert.
•    Den øker min velvilje for bedriften.
•    Jeg får tillit til bedriften.
•    Jeg får lyst til å bli kunde.
•    Jeg husker det jeg har lest.
•    Jeg forteller andre om det.

Egenbeskrivelsen skal altså, i tillegg til å komme med nødvendig informasjon, trigge leserens umiddelbare forståelse og positive holdning til bedriften – gjerne gjennom kreativ bruk av virkemidler, som for eksempel historiefortelling og humor. Under finner du de tre beste juryen valgte ut for denne kategorien.

 

TOPP 3 2017

 

Sørlandschips

Adecco

Brimiland